Tempelseter glattpanel.

1. Fornybar naturressurs

Treprodukter fremstilles rent og ressurseffektivt. Tre er dessuten en fornybar naturressurs som kan gjenbrukes og gjenvinnes.

Tempelseter glattpanel.

Norefjell glattpanel.

2. Du kan variere i det uendelige

Panelvegg som myk kontrast til andre flater, eller hele rommet i beiset panel? Du bestemmer. Fordi tre er et levende materiale, vil trevegger gi ulike uttrykk, avhengig av hva du kombinerer det med.

Djupsjøen glattpanel.

3. Godt å bo i

Det er mange grunner til at tre er godt å bo i. En av dem er at temperaturen holder seg jevnere i et rom med trevegger, fordi tre har lav varmeledningsevne. En overflate i tre reflekterer mer av varmen fra personene i rommet. I tillegg har treverk en unik evne til å absorbere og avgi fukt. Dette, sammen med at trevegger fortsetter å binde CO2 hele sin levetid, bidrar til et godt inneklima og er positivt for helsa.

Treverk gir også god akustikk. Flere studier viser dessuten at folk får et lavere stressnivå i rom med synlig treinteriør. Kanskje det skyldes de positive assosiasjonene til naturen?

4. Enkelt å montere og vedlikeholde

Fjellstøtt innendørs panel er ferdig beiset når det monteres. På den måten slipper du krympestriper som kan oppstå om panelet skal beises etter montering. Industribeiset panel gir dessuten en utrolig jevn og vakker overflate. Veggene vaskes skånsomt med lunkent vann og syntetisk vaskemiddel. Vri kluten godt før du tørker over.

Djupsjøen glattpanel.

5. Norsk natur på sitt beste

Fjellstøtt-produktene er laget av norsk tømmer som kun reiser korte distanser fra hugging til saging og beising. Tre er et materiale med svært god holdbarhet. Visste du at tre er det byggematerialet som er sterkest i forhold til sin egenvekt? Velger du Fjellstøtt, vil du nyte godt av den høye kvaliteten i mange år framover.