Bærekraftig og solid

Fjellstøtt-produktene er laget av gran eller furu. Tømmeret reiser ikke langt, og setter et positivt og bærekraftig avtrykk etter seg.

For deg som ønsker solide vegger som bidrar til et godt inneklima, er trepanel et godt valg. For ikke å snakke om den lune følelsen treverk gir oss. Tre har i alle år vært et naturlig materiale for oss mennesker å omgi oss med. Vi ser med glede at interessen for naturlige materialvalg er økende. Derfor har vi framtida i sikte når vi utvikler nye ferdigbehandlede produkter, med farger inspirert av naturen selv.

Hvor kjøper jeg panel fra Fjellstøtt?

Fjellstøtt er utviklet, produsert og solgt av Eggedal Sag AS. Du får kjøpt Fjellstøtt panel og kledning hos Eggedal Sags avdelinger i Eggedal, Prestfoss, Noresund, Vikersund og Mjøndalen.

Du får også ubehandlet panel fra Fjellstøtt

I tillegg til de ferdigbehandlede produktene fra Fjellstøtt, har vi et stort utvalg av ubehandlet panel i vårt sortiment. Her finner du både furu og gran i ulike profiler. Velger du ubehandlet panel, har du et blankt lerret for en hel verden av farger og uttrykk. Ta en titt hos din lokale fargehandler og slipp kreativiteten løs!

Siste inspirasjon

BLI INSPIRERT

Finn din stil

Fjellstøtt innvendig panel fås med ferdigbeiset overflate i ulike farger og stiler.

Gode råd for å bevare trevegger

Her får du rådene som gjør at treet holder seg fint år etter år.

5 gode grunner til å velge panel fra Fjellstøtt

Her kan du se de fem viktigste fordelene med å velge panel fra Fjellstøtt.

5 gode grunner til å velge Fjellstøtt panel

Fornybar naturressurs

Treprodukter fremstilles rent og ressurseffektivt. Tre er dessuten en fornybar naturresurs som kan gjenbrukes og gjenvinnes.

Varier i det uendelige

Panelvegg som kontrast til andre flater, eller hele rommet i beiset panel? Du bestemmer. Trevegger gir ulike uttrykk, avhengig av hva du kombinerer det med.

Godt å bo i

Treverk gir god akustikk og varmeisolering i rom. Og siden trevegger fortsetter å binde CO2 hele sin levetid, er det også positivt for innemiljøet.

Enkel montering og vedlikehold

Panelet er ferdig beiset når det monteres. På den måten slipper du krympestriper som kan oppstå om panelet skal beises etter montering. Veggene vaskes skånsomt med lunkent vann og syntetisk vaskemiddel.

Norsk natur på sitt beste

Fjellstøtt-produktene er laget av norsk tømmer som kun reiser korte distanser fra hugging til saging og beising. Tre har svært god holdbarhet og er det sterkeste byggematerialet i forhold til egenvekt.

Tilbehør

Vi kan tilby ferdigbehandlet listverk i samme farger som Fjellstøtt panel. Vi anbefaler også at du tar med en flaske reparasjonsbeis i riktig farge når du kjøper panel fra Fjellstøtt. Reparasjonsbeisen passer til små reparasjoner, behandling av kuttflater og andre små områder som lister osv. Fordi beisen er beregnet for industriell bruk, bør den imidlertid ikke brukes til håndbeising på ubehandlede panelvegger.