Bærekraftig og solid

Fjellstøtt kledning er produkter hvor funksjon og estetikk går hånd i hånd. Kledningen er laget av gran eller furu. Tømmeret reiser ikke langt, og setter et positivt og bærekraftig avtrykk etter seg.

Visste du at tre er det byggematerialet som er sterkest i forhold til sin egenvekt? Tre er også et materiale med svært god holdbarhet. Velger du Fjellstøtt, vil du nyte godt av den høye kvaliteten i mange år framover.

Hvor kjøper jeg kledning fra Fjellstøtt?

Fjellstøtt er utviklet, produsert og solgt av Eggedal Sag AS. Du får kjøpt Fjellstøtt panel og kledning hos Eggedal Sags avdelinger i Eggedal, Prestfoss, Noresund, Vikersund og Mjøndalen.

Stort utvalg for hjemmesnekkere og profesjonelle

Profilen til kledningen har stor innvirkning på hvordan bygget oppfattes. Ønsker du et moderne og minimalistisk uttrykk, kan dobbelfals tett være et godt valg. Eller kanskje den tidløse og klassiske seterkledningen passer ditt hus bedre? Valget er ditt, og alle våre kledningsprofiler kan behandles med Fjellstøtt på bestilling. Fjellstøtt kledning er tilgjengelig både for hjemmesnekkere og profesjonelle.

Siste inspirasjon

BLI INSPIRERT

Hva slags kledning skal du velge?

Fjellstøtt kledning passer mange ulike typer hus og hytter. Hva er din stil?

Riktig vedlikehold av kledning

Kledningen skal tåle røff behandling fra vær og vind. Hele året, i generasjoner.

God, bedre, best – våre behandlinger

Fjellstøtt kledning fås i tre ulike grader av ferdigbehandling.

Hvorfor velge Fjellstøtt kledning?

Her kan du se hvorfor Fjellstøtt kledning er et godt valg.

5 gode grunner til å velge Fjellstøtt kledning

Funksjon og estetikk

Fjellstøtt kledning er produkter hvor funksjon og estetikk går hånd i hånd. Råtebeskyttelsen som ligger i bunn, danner en biologisk fuktsperre og beskytter treet mot råte og svertesopp. Den stabiliserer treet, reduserer sannsynligheten for sprekkdannelser og vridning og bidrar til en finere malingsoverflate. Grunning og toppstrøk er vannbasert og fås som både transparent og dekkende.

Norsk natur på sitt beste

Kledning fra Fjellstøtt er laget av norsk tømmer som kun reiser korte distanser fra hugging til saging og beising. Tre er et materiale med svært god holdbarhet. Visste du at tre er det byggematerialet som er sterkest i forhold til sin egenvekt? Velger du Fjellstøtt, vil du nyte godt av den høye kvaliteten i mange år framover.

Enkel montering og vedlikehold

Enten du velger god, bedre eller best grad av ferdigbehandling, sparer du tid sammenlignet med ubehandlede produkter. Monteringen gjør du enkelt ved å følge beskrivelsen som følger med når du kjøper Fjellstøtt kledning. De første fem årene anbefaler vi at du foretar årlig ettersyn og vask. Deretter vanlig etterbehandling.

Varier uttrykket

Liggende eller stående kledning? Har du et moderne bygg, kan en kombinasjon fungere fint og gi et spennende uttrykk. Eller hva med skråkledning? Én ting er sikkert, kledning er ikke kjedelig. Vi hjelper deg med å velge hvilken type som passer best hos deg.

Fornybar naturressurs

Treprodukter fremstilles rent og ressurseffektivt. Tre er dessuten en fornybar naturresurs som kan gjenbrukes og gjenvinnes.