Fjellstøtt kledning passer både hus og hytter i mange ulike stiler.

1. Fornybar naturressurs

Treprodukter fremstilles rent og ressurseffektivt. Tre er dessuten en fornybar naturressurs som kan gjenbrukes og gjenvinnes.

2. Varier uttrykket

Liggende eller stående kledning? Har du et moderne bygg, kan en kombinasjon fungere fint og gi et spennende uttrykk. Eller hva med skråkledning? Én ting er sikkert, kledning er ikke kjedelig. Vi hjelper deg gjerne med å velge hvilken type som passer best hos deg.

3. Funksjon og estetikk

Fjellstøtt kledning er produkter hvor funksjon og estetikk går hånd i hånd. Råtebeskyttelsen som ligger i bunn, danner en biologisk fuktsperre og beskytter treet mot råte og svertesopp. Den stabiliserer treet, reduserer sannsynligheten for sprekkdannelser og vridning, og bidrar til en finere malingsoverflate. Grunning og toppstrøk er vannbasert og fås som både transparent og dekkende.

4. Enkelt å montere og vedlikeholde

Enten du velger god, bedre eller best grad av ferdigbehandling, sparer du tid sammenlignet med ubehandlede produkter. Monteringen gjør du enkelt ved å følge beskrivelsen som følger med når du kjøper Fjellstøtt kledning.

5. Norsk natur på sitt beste

Kledning fra Fjellstøtt er laget av norsk tømmer som kun reiser korte distanser fra hugging til saging og beising. Tre er et materiale med svært god holdbarhet. Visste du at tre er det byggematerialet som er sterkest i forhold til sin egenvekt? Velger du Fjellstøtt, vil du nyte godt av den høye kvaliteten i mange år framover.